Filip De Baes verlaat NSVD Handzame eind dit seizoen

Redactie KW

Filip De Baes was voorheen nog speler bij NSVD Handzame en leidde de ploeg sinds de heropstart begin vorig seizoen.

“We willen benadrukken dat wij uit elkaar gaan in alle vriendschap en willen wij Filip als bestuur zeker bedanken voor alle inspanningen die hij geleverd heeft en nog zal leveren tot het einde van het seizoen”, laat het bestuur van NSVD Handzame optekenen. “We kunnen als bestuur enkel maar respect opbrengen wat hij in anderhalf jaar al gerealiseerd heeft. We willen hem dan ook bedanken dat hij mee dit project heeft opgestart en wensen hem zeker en vast nog veel succes.”

“We kwamen niet tot een overeenkomst. Dan is het beter om als goede vrienden uit elkaar te gaan. Het is met spijt in het hart dat ik NSVD Handzame verlaat, maar op een bepaald moment moet je een beslissing nemen en ieders mening respecteren”, aldus Filip De Baes, die voorheen nog speler was bij NSVD Handzame en de ploeg leidde sinds de heropstart begin vorig seizoen. “Ik heb het altijd met hart en ziel gedaan. We hadden een zeer goede en leergierige groep”, liet de trainer nog optekenen.

NSVD Handzame is bezig aan haar tweede seizoen en doet het daarin uitstekend. De ploeg bekleedt de achtste plaats met 22 punten.

(BVL)