FC Mandel United uit de Beker van België gewipt door Aywaille

Coach Lieven Gevaert © VDB

De nieuwe fusieploeg speelde een behoorlijke bekerwedstrijd tegen het lager geklasseerde Aywaille, maar verloor toch met 1-2.

KFC MU domineerde de eerste helft met een 4-tal mooie kansen, maar telkens net niet. Bij de rust was het 0-0 en werd bij KFC Mandel United gewisseld met 3 vervangingen.

Na enkele minuten in de tweede helft kan KFC MU op voorsprong komen via Gwenny Opbrouck. Ook wanneer de thuisploeg met 10 komt te staan, kan de fusieploeg niet meer scoren en loopt de ploeg van trainer Lieven Gevaert nog op een counter en weg alle bekerkansen. In de laatste 20 minuten valt het spel stil en met slechts twee kansen bekert Aywaille verder.

“Een onterechte uitslag, waarop we ons nu volledig concentreren op de start van de competitie”, aldus nog Gevaert.