FC Knokke wint bij Sassport Boezinge

© Bart

Sassport Boezinge verloor huis tegen FC Knokke met exact dezelfde cijfers als in de heenwedstrijd: 2-3.

Al na vijf minuten kwam FC Knokke op voorsprong. Kristof Arys toonde zijn ex-ploeg meteen dat hij nog altijd gevaarlijk is en plaatste de 0-1 naast doelman Kenny Vandermeulen binnen. Tien minuten later stond thuisspeler Cedric Devloo op de juiste plaats bij een hoekschop (1-1). Devloo besloot kort daarna nog net naast terwijl huisdoelman Vandermeulen zich aan de overkant geen tweede keer liet vangen aan een opnieuw doorgebroken Arys. Silvio Breleur en Tom Hillewaere misten voor de rust nog dé kans op voorsprong voor Boezinge toen ze alleen voor doelman Pannecoucke naast en op de doelman besloten. FC Knokke dreigde nog via een vrije trap waarbij Vandermeulen plat ging.

De tweede helft begon voor FC Knokke met een vrijetrapdoelpunt afgekeurd wegens buitenspel en een bijna owngoal in eigen doel van de lijn gehaald. Op het uur scoorde Tobin Stroo voor FC Knokke de 1-2. Vijf minuten voor tijd verdubbelde opnieuw Stroo van op de flank met een scherp schot de voorsprong. Boezinge kon in de slotminuten nog milderen na een strafschopfout op Constant Ahipo die een kwartier voordien ingekomen was in de plaats van Devloo. Ahipo revancheerde zich echter meteen op de Knokke speler die de trekfout deed, wat hem meteen rood opleverde. Hans Hoornaert zette daarna de strafschop om. Einduitslag 2-3.