FC Gullegem wint van Winkel Sport

Nagim Amini (hier nog in het shirt van KSV Roeselare) scoorde vier keer voor FC Gullegem. © VDB

De oefenwedstrijd tussen FC Gullegem en Winkel Sport eindigde zondag op een 4-1-overwinning voor de thuisploeg.

Nagim Amini, overgekomen van Oudenaarde, opende al vroeg de score nadat Daan Debouver op vrijschop de lat trof. Winkel bleef in de eerste helft aanvallend ondermaats, maar kon net voor de rust dan toch via Aaron Vandendriessche de gelijkmaker scoren. Meteen na de rust nam Amini de Winkelse defensie in snelheid en zo bracht hij Gullegem opnieuw op voorsprong. Kort daarna scoorde diezelfde Amini zijn derde van de namiddag. Toen André Ntambue korte tijd later foutief afgestopt werd, nam de aanvaller zelf de strafschop voor zijn rekening. Hij stuurde doelman Sven Dhoest de verkeerde kant op: 4-1.

FC Gullegem lijkt dit seizoen over een bredere kern te beschikken en zou wel eens aangenaam kunnen verrassen. Achteraan speelde tester Guillaume Rubulotta (ex-Westhoek en -Wielsbeke) en hij maakte een secure indruk. Of hij wordt aangeworven, is nog lang niet zeker. Gullegem oefent woensdag om 19.30 uur op en tegen FC Doornik. Bij Winkel Sport, waar Gunther Vanaudenaerde en Masis Voskanian ontbraken, is er nog werk aan de winkel. Woensdag om 19 uur wordt op het veld van Ledegem geoefend tegen Menen.