FC Gullegem weet weer wat verliezen is na de 3-0 bij SK Londerzeel

Anthony Degrendel tekende onlangs bij, maar kon tegen Londerzeel niet verhinderen dat zijn ploeg met 3-0 de boot inging. © VDB

Na tien wedstrijden zonder nederlaag weet Gullegem weer wat verliezen is. De anders zo solide Gullegemse defensie werd deze keer drie keer te kijk gezet. Na een kwartier moest een hinkende Cremers zich laten vervangen door kersverse aanwinst Zico Claeys.

De bezoekers trokken in de eerste helft aardig hun streng, maar aanvallend hadden ze het moeilijk om voor gevaar te zorgen. Het vertrek van André Ntambue heeft dan toch voor een serieuze aderlating gezorgd. Ook in de tweede helft kon Gullegem aanvankelijk de thuisploeg nog op afstand houden. Tot Londerzeel halfweg de tweede periode dan toch een opening vond in de bezoekende afweer. Een minuut later verdubbelden de Vlaams-Brabanders alsnog de score. Gullegem probeerde nog wel het tij te doen keren, maar miste scherpte in de zone van de waarheid. Het was uiteindelijk de thuisploeg die vier minuten voor tijd met een derde doelpunt de eindstand vastlegde.

Gullegem: Degrendel, Vangheluwe, Mulliez,Delrue, Flederick, A. Defevere, Dejonghe, Pierre, Van Heuverzwyn (76′ E. Defevere), Seignez (83′ Özen), Cremers (15′ Claeys).

Doelpunten: 65′ Van Eyck 1-0, 66′ Vits 2-0, 86′ Verhoeven 3-0.