FC Gullegem weet niet meer wat verliezen is

Volkan Ozen scoorde het enige doelpunt voor Gullegem. © VDB
Redactie KW

Eendracht Aalst – Fc Gullegem eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Gullegem zag deze week zijn raspaard André Ntambue verhuizen naar tweedeklasser SK Deinze, haalde met Zico Claeys (Koksijde) nieuw bloed binnen. Voor de trip naar Eendracht Aalst kon trainer Dirk Azou niet beschikken over de geschorste Jenci Dejonghe, was Zico Claeys nog niet speelgerechtigd.

Meteen na de aftrap koos Aalst meteen voor de aanval. De Gullegemse verdediging gaf geen krimp. Na een kwartier herstelden de bezoekers het evenwicht gingen op hun beurt hun neus aan het plaatselijk venster steken. Net voor het halfuur mocht Gullegem juichen na een doelpunt van Özen. Met een 0-1 voorsprong trok Gullegem de rust in.

Aalst zette na de pauze de bezoekers onder druk, scoorde op het uur de gelijkmaker. Gullegem was niet onder de indruk, zorgde regelmaat voor een pittige tegenstoot. Kort voor het einde had Wullaert, na een actie van Seignez, de winningsgoal aan de voet, maar de spits die volgend seizoen bij Club Roeselare speelt, mikte over.

DOELPUNTEN: 29′ Özen 0-1, 60′ Lusamba 1-1.

GULLEGEM Degrendel, Vangheluwe, Mulliez, Flederick, Delrue, A. Defevere, Pierre, Seignez, Cremers (78′ E. Defevere), Van Heuverzwyn (78′ Wullaert), Özen (64′ Hermans).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier