FC Gullegem vlot voorbij hekkensluiter Racing Mechelen

FC Gullegem ging met 0-4 winnen bij Racing Mechelen.

Voor de verplaatsing naar de hekkenleider kon trainer Dirk Azou geen beroep doen op de gekwetste Erwin Seignez, die wellicht geopereerd moet worden aan de knie, en de geschorste Jenci Dejonghe. Vooral het ontbreken van Dejonghe, die als middenvelder heel wat hooi op zijn vork neemt en vorige week op Dender nog goed was voor twee goals, baarde zorgen. Gullegem won echter met overtuigende 0-4 cijfers. De bezoekers zaten meteen goed in de match. Na negen minuten opende kapitein Flederick de score. Net voor het halfuur verdubbelde Gregory Hermans de cijfers. Na de pauze kwam Mechelen even opzetten. Niet voor lang. Toen iets voorbij het uur Jeremie Cremers vanop de strafschopstip de cijfers opdreef, was de winnaar bekend. Mechelen had het begrepen en drong niet meer aan. Twaalf minuten voor tijd legde Cremers met zijn tweede van de avond de eindstand vast.

FC Gullegem: Degrendel, Vangheluwe, Mulliez, A. Defevere, Delrue, Pierre, Flederick, Vanheuvezwyn (65′ E. Defever), Cremers, Hermans (81′ Claeys), Özen (74′ Roussel).

Doelpunten: 9′ Flederick 0-1, 26′ Hermans 0-2, 62′ Cremers (strafschop) 0-3, 78′ Cremers 0-4.