FC Gullegem verliest van nummer twee in de stand

Daan Debouver scoorde de Gullegemse goal. © (Foto VDB)

FC Gullegem verloor zondag met 2-1 van Rupel Boom.

FC Gullegem, met doelman Vanderbeken, Ntambue en Stael op de bank, en Dejonghe zelfs niet bij de vijftien, liet in de eerste helft mooie dingen zien. Met een mooie actie opende Debouver al vroeg de score. De bezoekers gingen door op hun elan, maar verzuimden echter de kansen te verzilveren. Rupel Boom kwam ook opzetten, maar zag enkele pogingen van de lijn gekeerd.

In de tweede helft zag het er lang naar uit dat Gullegem toch met de drie punten zou gaan lopen, tot de thuisploeg een kwartier voor tijd de gelijkmaker scoorde. Meteen daarna, na een betwiste hoekschop, werd het 2-1.

Wat later pakte verdediger Rubulotta dan zijn tweede geel. Numeriek in de minderheid, slaagde Gullegem er niet meer in om alsnog een gelijkspel af te dwingen.