FC Gullegem verliest op verplaatsing tegen Sint-Niklaas

25/09/16 om 22:34 - Bijgewerkt om 22:31

De wedstrijd Sint-Niklaas - FC Gullegem eindigde zondagmiddag op 3-1.

FC Gullegem verliest op verplaatsing tegen Sint-Niklaas

Mehdi Oumedjeber. © a-SM

Sint-Niklaas stond net als Gullegem na drie speeldagen nog steeds zonder zege. Maar tegen Gullegem mochten de Oost-Vlamingen een hoge borst opzetten en zijn ze weg van de weinig benijdenswaardige laatste plaats. Gullegem begon dramatisch aan de wedstrijd. Na twee minuten gingen de bezoekers verdedigend zwaar in de fout. De thuisploeg nam het geschenk met beide handen aan.

Tien minuten later was het opnieuw van dat: de Gullegemse defensie liet zich andermaal bij de neus nemen, stond erbij en keek ernaar. De wedstrijd moest nog beginnen en de bezoekers stonden reeds 2-0 achter. Even later scoorde de net ingevallen Indy Vancraeyveldt de aansluitingstreffer. Gullegem kreeg weer hoop, maar sommige jongens hadden moeite met het tempo.

Na de pauze gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker, maar bij de counters van Sint-Niklaas was het regelmatig alarmfase rood bij Gullegem. Een kwartier voor tijd scoorde de thuisploeg nummer drie en mocht Gullegem de boeken toedoen.

(Fonzie)

GULLEGEM: Degrendel, Ngoma, Defevere, De Buck, Dejonghe, Flederick (70' Van Heuverzwyn), Vanhaecke (15' Vancraeyveldt), Van Landschoot), Seignez, Oumedjeber, Nahimana (82' Bekaert).

DOELPUNTEN: 2' Verspeeten 1-0, 14' Sambou 2-0, 16' Vancraeyveldt 2-1, 76' Merckx 3-1.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!