FC Gullegem verliest ook laatste wedstrijd

Zondagmiddag eindigde RC Gent Zeehaven – FC Gullegem op 2-0.

Met een 2-0 nederlaag op RC Gent-Zeehaven heeft FC Gullegem het seizoen in mineur afgesloten. De rood-witten – en vooral trainer Dirk Azou, die nauwelijks nog wisselmogelijkheden had – zijn er niet kwaad om dat het seizoen erop zit. Omdat Gregory Hermans op weekend was, hield Dirk Azou nog amper aanvallers over.

Het volle gewicht van de wedstrijd kwam andermaal op de verdediging terecht. Met een betrouwbare Anthony Degrendel in het doel kon Gullegem tot tien minuten in de tweede helft zijn netten ongeschonden houden. Na het openingsdoelpunt van Gent-Zeehaven poogde Gullegem alsnog de bakens te verzetten, maar het gebrek aan rasechte aanvallers brak de West-Vlamingen zuur op. Twintig minuten voor tijd kregen de bezoekers de doodsteek. FC Gullegem kan op een geslaagd seizoen terugblikken. Alleen de laatste wedstrijden waren er teveel aan.