FC Gullegem verliest en doet slechte zaak

Erwin Seignez van FC Gullegem. © VDB

Zondagmiddag verloor FC Gullegem met 3-2 tegen Olsa Brakel.

FC Gullegem was goed bezig de jongste weken, maar op Brakel moesten de jongens van trainer Dirk Azou toch kleur bekennen. Vooral de thuisspelers Haezebroeck en Leroy zorgden geregeld voor paniek in de bezoekende defensie. Halfweg de eerste helft mocht de bezoekende aanhang nochtans juichen. Lang kon Gullegem niet genieten. Zeven minuten later was alles weer te herdoen. Brakel ging door op zijn elan, scoorde twee minuten later van op de strafschopstip.

Halfweg de tweede periode liep de thuisploeg uit tot 3-1. Een kwartier voor tijd scoorde Cercle Brugge-huurling Simoens de aansluitingstreffer. Gullegem drong nog aan, kreeg via de ingevallen Oumdejeber in de slotminuut nog een uitstekende kans op de gelijkmaker. Omdat Sint-Niklaas verrassend ging winnen op Torhout, wordt Gullegem opnieuw naar de voorlaatste plaats verwezen.

(Fonzie)

DOELPUNTEN: 22′ 17 (owngoal) 0-1, 29′ 8 1-1, 31 12 (strafschop) 2-1, 66′ 8 3-1, 75′ S

GULLEGEM: Degrendel, Vangheluwe, Defevere (86′ Bekaert), Van Landschoot (72′ Stael), Vancraeyveldt (72′ Oumdejeber), Dejonghe, Pierre, Flederick, Seignez, Simoens, Coppin.