FC Gullegem verliest burenduel van Winkel Sport

Seid Khiter (midden) aan de bal voor Jenci Dejonghe (rechts) en Mehdi Oumedjeber (links). © VDB

De wedstrijd van FC Gullegem tegen Winkel Sport eindigde zondag op 1-3.

Geen stunt van FC Gullegem tegen de Winkelse buren. Ondanks het feit dat de bezoekers van bij de aftrap veldoverwicht en balbezit opeisten, bleef het gevaar beperkt tot enkele hoek- en vrijschoppen. Vooral op de vrijschoppen van Vanfleteren moest doelman Vanderbeken attent reageren. Op het halfuur reageerde Gullegem met een afgeweken bal van Vancraeyveldt. Vanhaecke kon het leder recupereren en geraakte niet voorbij doelman Merveilde. Het was slechts uitstel. Acht minuten later reageerde Seignez sneller dan de bezoekende defensie. Hij opende met een mooi lob de score.

Winkel kwam na de rust gretiger uit de kleedkamer en kende meteen succes. De voorzet van Vanaudenaerde werd door Van Landschoot in eigen doel afgeweerd. Gullegem moest even slikken en pakte tien minuten later een tweede treffer. De thuisploeg had daarna niet meer de kracht om alsnog te reageren. Het was uiteindelijk bezoeker Vandendriessche die in blessuretijd de eindstand vastlegde.

(Fonzie)

SCHEIDSRECHTER: Patrouille

DOELPUNTEN: 38′ Seignez 1-0, 48′ Van Landschoot (o.g.) 1-1, 59′ Yde 1-2, 92′ Vandendriessche 1-3.

GULLEGEM: Vanderbeken, Van Landschoot, Defevere, Dejonghe, Ngoma (72′ Nahimana), Pierre, Vancraeyveldt, Flederick, Oumedjeber (83′ Bekaert), Seignez, Vanhaecke (65′ Maerten).

WINKEL: Mervilde, Velghe, Reuse, Vanaudenaerde, Verhooghe, Voskanian, Vandendriessche, Vanfleteren (65′ Bostoen), Khiter (70′ Demets), Lutun, Yde (79′ Sucaet).

GELE KAARTEN: Oumedjeber, Vanfleteren.