FC Gullegem sluit seizoen af met nederlaag

Nicolas Gezelle, hier aan de bal tegen KM Torhout, vertrekt straks bij FC Gullegem. © Foto Bart
Redactie KW

FC Gullegem sloot het seizoen af in het Oost-Vlaamse Oudenaarde met een nipte nederlaag.

In zijn laatste zeven matchen haalde Gullegem amper een punt: een gelijkspel aan huis tegen Bornem. De laatste zege dateert van zaterdag 7 maart, 0-1 op RC Gent-Zeehaven.

Twee blessures bij aanvang seizoen

Desondanks kan Gullegem op een geslaagd seizoen terugblikken en was het al vrij vroeg zeker van het behoud. De rood-witten bleven niet gespaard van tegenslag. Nog voor de competitie op gang werd getrapt, viel kapitein en spelbepalende figuur Bjorn Vandaele uit met een zware knieblessure. Vandaele zou pas in maart weer in actie komen. Ook de nieuw aangetrokken doelman Soren Van De Moortele belandde al voor het seizoen in de lappenmand. Daarnaast loste de nieuwe aangetrokken Daniel Ternest nooit de steile verwachtingen in en werd ook de inderhaast aangetrokken Tevin Kabeya geen meevaller.

Zeven nieuwkomers voor volgend seizoen

Voor volgend seizoen stapt het viertal Gwenny Opbrouck, Nicolas Gezelle, Bjorn Vandaele en Karim Stockx over naar buur SCT Menen. De nieuw aangetrokken spelers zijn Brian Moding van SK Londerzeel, Joppe Van Heverzwijn van KV Oostende, Andre Kalenga Ntambue van Ath, Ewoud Defevere van SV Roeselare, Cédric Carron van KVK Westhoek, Jenci Dejonghe van SW Harelbeke en Kevin Wullaert (OMS Ingelmunster).

Doelpunten: 8′ Van Wymeersch 1-0.

(Fonzie)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier