FC Gullegem pakt zijn zevede gelijkspel

Bij SV Bornem werd het 1-1.

Het gebrek aan een typische afwerker speelde de rood-witten andermaal parten. De bezoekers waren in de eerste helft de betere ploeg, maar vergaten dat in cijfers uit te drukken. Gezelle en Opbrouck kregen wenkende kansen aan de voet, slaagden er niet in die te verzilveren. Op het halfuur kreeg Gullegem via Defevere dan toch loon naar werken. Met een 0-1 achterstand aan de rust kwam Bornem goed weg.

Na de pauze was de wedstrijd meer verdeeld. Op het uur, met een kopbaldoelpunt, bracht de thuisploeg de stand in evenwicht. Gullegem ging nog op zoek naar de overwinning, maar ondanks enkele loepzuivere kansen, moest het met een zevende gelijkspel genoegen nemen. “Er zat veel meer in. Positief is het wel dat het spel al heel wat beter was dan vorige week”, bekeek voorzitter Rudy Vandemoortele het positief.