FC Gullegem pakt kostbare punten

Op verplaatsing bij Londerzeel werd het 1-3, een sterk resultaat van Gullegem, dat nu op beide oren mag slapen voor het behoud.

Het was nochtans Londerzeel dat rond de 20ste minuut de score opende. Gullegem was niet aangeslagen en reageerde drie minuten later met de gelijkmaker via Opbrouck. Meteen de ruststand. Meteen na de pauze werd die zelfde Opbrouck van de sokken gelopen in de grote rechthoek, kreeg thuisspeler De Groodt rood en mocht Opbrouck van op de strafschopstip de 1-2 tegen de plaatselijke netten schieten. 20 minuten later werd de gefrustreerde thuisploeg tot negen herleid toen Delhaye de benen viseerde van Opbrouck. Numeriek in de meerderheid hield Gullegem de controle over de wedstrijd, kwam nooit meer in de problemen. Negen minuten voor affluiten legde Seignez de eindstand vast. Bij Gullegem kwam De Keyser sedert lang weer aan de aftrap en maakte Vandaele na lange afwezigheid het laatste halfuur vol. Komende zondag speelt Gullegem gastheer voor leider en bijna-kampioen Koksijde.

Doelpunten: 21′ 1-0, 24′ Opbrouck 1-1, 49′ Opbrouck (strafschop) 1-2, 81′ Seignez 1-3.