FC Gullegem pakt eerste thuiszege

Tegen Rupel-Boom werd er gewonnen met 3-1.

Eerste thuiszege voor Gullegem, dat meteen drie belangrijke punten rijker is. Blijkbaar hebben de supporters van Rupel-Boom een stevige reputatie opgebouwd, want de politie was in groten getale afwezig. De plaatselijke fans en deze van de bezoekers werden netjes van elkaar gescheiden. Gullegem begon in mineur aan de wedstrijd. Na zeven minuten kopte thuisspeler Kabeya een vrijschop over de grijparmen van zijn doelman. De thuisploeg was duidelijk aangeslagen, kon pas vanaf het halfuur dreigen. Het was meteen raak: Opbrouck met de actie, Delrue die mooi afwerkte. Na de rust was het opnieuw Rupel-Boom dat als eerste dreigde via een vrijschop. Doelman Degrendel tikte in hoekschop. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam Gullegem beter in de match. Dertien minuten voor tijd achtte Vangheluwe zijn moment gekomen om vanuit de verdediging naar voor op te rukken. Na een voorzet van Seignez rondde Vangheluwe mooi af. De Poezelhoek juichte. Net voor affluiten, na een actie van de ingevallen Hermans, bezorgde Ternest de thuisploeg zekerheid

Doelpunten: 7′ Kabeya (og.) 0-1, 32′ Delrue 1-1, 77′ Vangheluwe 2-1, 88′ Ternest 3-1.