FC Gullegem onderuit tegen Westhoek

Het vet is blijkbaar van de soep bij FC Gullegem. De jongens van trainer Pascal De Vreese kregen van provinciegenoot KVK Westhoek een droge 0-3 nederlaag aangesmeerd. En daarmee kon de thuisploeg niet klagen…

Na amper vijf minuten haalde bezoekende verdediger Robaeys van buiten de zestien hard uit. Doelman Vanderbeken kon er alleen maar naar kijken. Westhoek bleef de zaken domineren enverdubbelde zes minuten voor de rust, via Ternier, na een mooie voorzet van Sucaet, de score.

En Gullegem? Uitgezonderd een schot van Vancraeyveldt op de paal, leed de bezoekende doelman Dumesnil een rustige avond. Ook na de pauze namen de Ieperlingen het meeste hooi op de vork. Hugelier trof het doelhout, Ternier mikte naast. Halfweg de tweede periode scoorde Sucaet nummer drie. Debouver en Ntambue, beide alleen voor de doelman, konden de Gullegemse eer niet redden.

DOELPUNTEN: 5′ Robaeys 0-1, 39′ Ternier 0-2, 70′ Sucaet 0-3.