FC Gullegem nog niet uit degradatiezorgen na gelijkspel tegen Bornem

08/04/17 om 22:55 - Bijgewerkt op 09/04/17 om 09:57

Na de zes op zes tegen Halle en vorige week op buur Winkel zat Gullegem in een goede flow, maar het werd 0-0 tegen Bornem.

FC Gullegem nog niet uit degradatiezorgen na gelijkspel tegen Bornem

© VDB

'Nu nog de maat nemen van Bornem en we mogen ons abonnement vernieuwen voor tweede amateurklasse', dachten de rood-witten vooraf. Maar Bornem was een taaie tegenstander en ging niet mee in het vooropgesteld scenario. Gullegem moest zich na een weinig hoogstaande wedstrijd met een 0-0 gelijkspel tevreden stellen. "Het zal knokken worden tot de laatste speeldag", liet trainer Dirk Azou zich ontvallen.

In de eerste helft waren de betere kansen voor de bezoekers. Serrou trof al vroeg de buitenkant van de paal, doelman Vanderbeken moest redding brengen op pogingen van Weuts en Vermeire. Aanvallend slaagde Gullegem er niet in om een vuist te maken. Vroeg in de tweede helft was thuisspeler Bekaert de bezoekende verdediging te snel af, kwam oog in oog met de Bornemse doelman, maar die werd gered door het doelhout. Even later zette Bekaert voor, Stael kopte van dichtbij naast. Aan de overkant dwong Gaye doelman Vanderbeken tot een mooie redding en kopte Weuts in het slot over. Tijdens het paasweekend mag Gullegem even uitblazen om de week daarop de belangrijke wedstrijd te spelen op Harelbeke.

(FV - foto Bart)

Gullegem: Vanderbeken, Vangheluwe (74' Van Landschoot), Defevere, Oumedjeber, Vancraeyveldt, Bekaert, Dejonghe, Pierre, Flederick, Stael (77' Simoens), Coppin.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!