FC Gullegem herpakt zich na drie nederlagen op rij

Een kopduel met Nick Dhaene, Jenci Dejonghe en Indy Vancraeyveldt. © VDB

Wie van doelpunten houdt, komt op Gullegem altijd aan zijn trekken. Zondag werd Temse geklopt met 4-3.

Na drie nederlagen op rij kwamen de jongens van trainer Pascal De Vreese geprikkeld aan de aftrap. Toch moest de thuisploeg wachten tot tien minuten voor de rust om de score te openen. En dan ging het snel. Nog voor de pauze scoorde Temse de gelijkmaker. De bezoekers konden niet lang genieten. Op slag van rust kopte Soenens de 2-1 binnen. Ook in de tweede helft ging het doelpuntenfestival verder. Via Vandoorne werd het 3-1. Temse kwam opnieuw opzetten, maar Ntambue maakte de kloof weer wat groter. Niet voor lang. Drie minuten later scoorden de Oost-Vlamingen alsnog de aansluitingstreffer. In het slotkwartier werd het nog spannend, maar doelman Vanderbeken en zijn verdedigers gaven geen krimp.

(AV – foto Bart)

FC Gullegem – SV Temse: 4-3.

Gullegem: Vanderbeken, Hempte, Soenens, Vandoorne, Decoster, Dejonghe, Vancraeyveldt, Debouver (79′ Stael), Simoens, Romont (75′ Ghozli), Ntambue.

Doelpunten: 35′ Vancraeyveldt 1-0, 42′ Kabir 1-1, 45′ Soenens 2-1, 47′ Vandoorne 3-1, 59′ Kudimbana 3-2, 64′ Ntambue 4-2, 67′ Glouftsis 4-3.