FC Gullegem gaat 0-2 de boot in

© VDB

Meer dan ooit snakt FC Gullegem naar het einde. Het verloor op eigen veld 0-2 tegen KSV Oudenaarde.

Tegen Oudenaarde rook de wedstrijd sterk naar eindeseizoen. Gullegem begon nochtans hoopgevend met een uitstekende kans voor Hermans, maar hij kon de wenkende kans niet verzilveren. Het nochtans hoger geklasseerde Oudenaarde liep ook niet over van aanvallende impuls, kon slechts op standaardsituatie doelman Degrendel aan het werk zetten. Tien minuten voor de pauze dreigde Gullegem, na hoekschop, via Vangheluwe, maar de 0-0 bleef op het bord staan.

Gemiste kansen

Ook na de rust was de eerste kans voor de thuisploeg. Andermaal slaagde de doorgebroken Hermans er niet in om de bezoekende doelman te vloeren. Het zou Gullegem zuur opbreken. Op het uur opende Van Hoolandt met een schitterende lob de score. De thuisploeg pruttelde nog even tegen, maar toen Van Tornhout zorgde voor 0-2 was de wedstrijd gespeeld.