FC Gullegem blijft ook op Temse overeind

Gullegem gaat met een reeks van zeven ongeslagen wedstrijden de winterstop in. Trainer Dirk Azou moest het op Temse moest doen zonder de geschorsten Mulliez en kapitein Flederick. Het belette de rood-witten niet om met een punt naar huis te komen.

Deze week raakte ook bekend dat Kevin Wullaert na dit seizoen overstapt naar tweedeprovincialer Club Roeselare. Of trainer Dirk Azou volgend seizoen aan het sportieve roer blijft, is momenteel ook nog onduidelijk. Azou wil sportieve garanties en graag nog eens meedoen voor de prijzen.

Gullegem begon op Temse uitstekend aan de wedstrijd. Na dertien minuten schoot Defevere de bezoekers van op de strafschopstip op voorsprong. Lang kon Gullegem niet genieten. Drie minuten later was alles weer te herdoen. Temse eiste wel meer balbezit en veldoverwicht op, maar de counters van Gullegem bleven aartsgevaarlijk. Na 20 minuten in de tweede helft nam André Ntambue iedereen te grazen, bracht de bezoekers opnieuw op voorsprong. Temse had enige tijd nodig om die domper te verwerken. Naarmate het einde naderde, zette de thuisploeg meer druk op de bezoekende ketel en scoorde drie minuten voor affluiten de gelijkmaker.

SV TEMSE – FC GULLEGEM 2-2

Gullegem: Degrendel, Vangheluwe, A. Defevere, Delrue, Seignez, Dejonghe, Pierre, Stael (14′ Hermans), Van Heuverzwyn, Özen 63′ E. Defevere), (Ntambue.

Doelpunten: 13′ Defevere (strafschop) 0-1, 16′ Glouftsis1-1, 63′ Ntambue 1-2, 87′ Glouftsis 2-2.