Ex-scheidsrechter Geert Meesschaert wordt algemeen directeur bij derdeklasser Coxyde

Redactie KW

Voorzitter Rony Hiele liet recent weten geen risico’s te willen nemen met het oog op een eventuele promotie naar 2de nationale, maar toch werd er deze week gezorgd voor versterking van de structuur.


KVVC is zich volop aan het voorbereiden op volgend seizoen. Binnenkort moet immers beslist worden over de indiening van de licentieaanvraag, moeten er beslissingen genomen worden met betrekking tot het stadion en ondertussen lopen de dagdagelijkse operationele zaken verder.

In samenwerking met het huidige bestuur, zal Geert Meesschaert als algemeen directeur het team versterken. Geert is zaakvoerder van het outplacementkantoor Meesschaert & Partners en was 16 jaar nationaal voetbalscheidsrechter, waarvan 9 jaar in 1ste nationale. Hij zal zijn taak als zaakvoerder van zijn eigen bedrijf combineren met activiteiten bij KVVC. In eerste instantie moet immers het budget voor volgend seizoen kunnen gerealiseerd worden, los van een eventuele promotie. De club streeft naar een professionele uitbouw van haar organisatie en naar een infrastructuur die aan alle wettelijke eisen voldoet.

KVVC wil hét sportieve uithangbord worden van de gemeente Koksijde en eenmaatschappelijke rol vervullen waar verdraagzaamheid, sportiviteit, eerlijkheid, vertrouwen, waarden, normen en respect voor diversiteit hoog in het vaandel gevoerd worden.

Geert zal zeer nauw samenwerken met het voltallig bestuur onder leiding van voorzitter Rony Hiele.