Er zat weer meer in voor WS Adinkerke

Jo De Clerck

White Star heeft met een 1-1 tegen Ninove zijn tweede puntje behaald in vierde nationale A maar net zoals in vorige matchen zat er ook nu meer in.

“Een beetje een tumultueuze match”, sprak trainer Birgen Baes na afloop. “Een speler van Ninove pakte na een goede 20 minuten al rood na een drieste tackle. Met 11 tegen 10 krijgen we dan een aantal kansen en net voor rust wordt er een doelpunt van ons afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Na de pauze zetten we dan nog meer druk naar voor maar onze laatste pass kwam er meestal niet goed uit. Op een van hun zeldzame counters komt hun spits dan alleen voor Jelle Sterckx en rondt af: 0-1. Sam De Ruyter krijgt dan ook rood na een duw aan hun trainer. We maken dan gelijk via Nils Sarrazyn, die ik meteen daarna wel moet wisselen met een dijblessure. Na de gelijkmaker blijven we de betere ploeg en we krijgen nog een resem kansen. Vijf minuten voor tijd gaat een bal van Vincent Bataillie via de binnenkant van de ene paal tegen de andere paal en zo het veld weer in… De pech die ons al het hele seizoen achtervolgt, er zat dus weer veel meer in.”

KWS Adinkerke – VK Ninove: 1-1

Doelpunten: 70′ Vandamme 0-1, 73′ Sarrazyn 1-1.

KWS Adinkerke: Sterckx, Brackx, De Ruyter, Larangé, Berquin, Baert, Ameloot (72′ Bataillie), Vandendriessche (80′ Van Damme), Protin, Brogniez, Sarrazyn (74′ Decock).