Eerste zege voor KSK Vlamertinge

Sem Mpati van Wolvertem Merchtem duwt Bart Winnock van Vlamertinge van zich af. © VDB

KSK Vlamertinge heeft eindelijk de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegen Wolvertem-Merchtem A scoorde Ternest in de 72ste minuut het enige doelpunt.

De wedstrijd werd gekenmerkt door een sterke wind en door twee ploegen die zeer angstig aan de wedstrijd begonnen. Toch kan Wolvertem al na een minuut een corner versieren en zo voor doelgevaar zorgen. Pas op het halfuur kan Vlamertinge voor het eerste doelgevaar zorgen. Aan de rust was de stand dan ook begrijpelijk 0-0.

Tweede helft

Het eerste noemenswaardige feit in de tweede helft is de vervanging van Wittesaele door Neve. Met nog een 20 minuten te spelen zet Verstraete voor vanop links en kan Ternest binnenkoppen. Kort daarna mist Vanselslander op een haar het geruststellende tweede doelpunt. In de slotfase pakken Boeve en Ternest nog geel maar KSK Vlamertinge vooral de eerste driepunter van het seizoen.