Eerste Junior Camp van AC Milan in Knokke-Heist was een succes

Redactie KW

Het trainingskamp voor jonge voetballers tussen 7 en 15 jaar was een grandioos succes, met 160 jonge voetballers die gedurende vijf dagen vooral op techniek trainden.

Uit de grote meute werden twee jonge talenten uitverkozen om eind dit jaar naar San Siro te trekken voor een uitgebreide kennismaking. Lander De Pauw (10) uit Kleit en spelende voor Maldegem en Cercle Brugge voetballer Lukas Campe (11) werden door de Italiaanse trainers tot de meeste talentvolle jongeren verkozen.

“Het was de eerste keer dat dit voetbalkamp plaatsvond in Knokke-Heist. We zijn zeker tevreden”, zegt Raffaele Maiorano. “In het Knokse Sportstadion Olivier werkten we vijf dagen lang onder leiding van officiële jeugdtrainers van AC Milan vooral op techniek. Daarnaast waren enthousiasme en discipline andere belangrijke waardemeters. Donderdagavond selecteerden de trainer de tien meest getalenteerde spelers. Op de slotdag werden daaruit de twee winnaars gekozen. Zij worden eind dit jaar als gast van de internationale Milan Junior dagen in Milaan verwelkomd. Daar kunnen mee kunnen trainen, een wedstrijd van het A-team in het San Siro-stadion van dichtbij meemaken en ze hebben een meet&greet met de Milan voetballers.”

(DM – Foto DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier