Eendracht Wervik moet zijn meerdere erkennen in SC Dikkelvenne

02/10/16 om 16:16 - Bijgewerkt om 16:13

De wedstijd Eendracht Wervik tegen SC Dikkelvenne eindigde op 0-2.

Eendracht Wervik moet zijn meerdere erkennen in SC Dikkelvenne

Christophe Descamps van Eendracht Wervik. © VDB

Hekkensluiter Eendracht Wervik kon diverse grote kansen niet benutten en botste bovendien ook op een uitstekende doelman. Vanden Berghe (3') werd rechts voor doel afgeblokt door Popelier. Op het kwartier legde Bouchaala centraal voor doel aan, Descamps redde prima met de voet. Bouchart (20') ging na een diepe bal van Znagui tussen twee verdedigers goed door en legde aan, De Temmerman redde in hoekschop. Znagui verlengde links naar Vermeersch. Voor een leeg doel lukte het zowel Bouchart als aan de tweede paal De Winter net niet om de voorzet binnen te tikken.

Diep in de eerste helft nog twee uitstekende kansen voor de Tabaksploeg. Pante stuurde Vermeersch weg, de doelman redde. Dat deed hij opnieuw na een solo van Vermeersch. Dikkelvenne claimde vooraf een fout op Kissi.

Op het uur redde Van Eecke op de lijn, na een actie die op links weer begon bij uitblinker Vermeersch. Delaruelle (78') legde aan vanuit de tweede lijn. De bal week af, Descamps redde. Rommelaere kon in de kleine rechthoek een open kans niet benutten. Na een voorzet rechts van Pouillon tikte Martens binnen. Descamps pakte Kissi, de ref wees terecht naar de stip. Meteen 1 op 15 voor de promovendus.

(EDB)

Doelpunten: 81' Martens (0-1), 92' Kissi (strafschop 0-2)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!