Eendracht Wervik krijgt zware 4-0 om de oren

Eendracht Wervik blijft in de hoek waar de klappen vallen. Ook deze namiddag kon het nooit echt een vuist maken tegen Jong Lede.

In een gelijk opgaande eerste helft werd Wervik in een vijftal minuten op zij gezet met doelpunten in de 21e en 25e minuut. Meteen 2-0 en Wervik op achtervolgen aangewezen. Een sterke Vermeersch besloot nog voor de rust tegen de paal. Ook andere kansen van Van den Bogaerde en Dewinter werden niet afgewerkt.

In een bijna overbodige tweede helft bracht coach Vandamme nog Monseff Znagui in maar het kalf was al verdronken. Lede bleef de controle houden. Wervik probeerde zeker wel, maar werd steeds gecounterd. Met twee counters van Lede werd het uiteindelijk nog 4-0. Heel jammer voor een dapper Wervik die het volgende week moet opnemen tegen Zele in een echte zespuntenwedstrijd.