Eendracht Wervik gaat kopje onder op verplaatsing tegen FC Pepingen

23/10/16 om 11:20 - Bijgewerkt om 11:18

De wedstrijd FC Pepingen - Eendracht Wervik eindigde zaterdag op 3-1.

Eendracht Wervik gaat kopje onder op verplaatsing tegen FC Pepingen

Christophe Descamps van Eendracht Wervik. © VDB

Op de achtste speeldag nog steeds geen eerste overwinning voor promovendus Eendracht Wervik. Op het kunstgrasveld leidde de thuisploeg aan de rust met 2-0. De Tabaksploeg miste diverse titularissen. Trainer Maxim Vandamme probeerde met een vijfmansdefensie de snelle flanken van FC Pepingen af te stoppen.

Monseff Znagui viel donderdag op de training uit met een verrekking. Quentin Tambour en Geoffrey Geldhof (schouder) kwamen terug in de ploeg. De jonge centrale verdediger Younes Zmimmer stond voor de eerste keer aan de aftrap. Jens Pante en Frederic Fleurman waren geelgeschorst. Michael Vermeersch (spierscheur twee centimeter) en Quanah Vanhie (opnieuw rug) zijn uit.

Frederic Calu speelde vrijdagavond met de beloften. Techel (rug) blijft uit. Gekiere ging voor de derde keer naar een specialist en is met een ontsteking van het kapsel rond de schouder uit tot Nieuwjaar.

(EDB)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!