Drie vrienden uit de regio trekken naar het middelpunt van de wereld

13/06/14 om 16:00 - Bijgewerkt om 15:59

Bron: Kw

Nog voor de Rode Duivels zich gekwalificeerd hadden voor het WK voetbal 2014, besloten Pedro Maes, Tjorven Remmerie en Mathias Vanthuyne om een reis naar Brazilië te boeken. De drie jeugdvrienden zullen er dertig dagen voetbal, cultuur en natuur beleven en zoals ze het zelf zo mooi zeggen 'het nuttige aan het aangename koppelen'. "We hopen om tickets te bemachtigen voor de finale", verklappen de drie.

De drie vrienden kennen elkaar al jaren. Pedro (38) en Tjorven (40) groeiden op in dezelfde wijk in Bavikhove, hun vriendschapsband ontstond dus in hun kindertijd. Wat later, toen ze elk voetbal speelden in de regio, leerden ze ook Mathias (36) kennen. Intussen woont Pedro in Harelbeke, hij werkt als glasplaatser bij de Bavikhoofse Glascentrale. Tjorven is magazijnier in een firma in Oostrozebeke en Mathias ten slotte werkt als projectleider in een Gents studiebureau dat bodemonderzoek doet.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!