Drie kostbare punten voor Torhout KM na winst tegen SK Londerzeel

13/12/15 om 15:43 - Bijgewerkt om 15:43

Na zes nederlagen op rij was Torhout KM zaterdagavond eindelijk nog eens aan het feest. In de laatste thuiswedstrijd van dit jaar stuurden de KM'ers middenmoter Londerzeel met 2-1-verliescijfers terug naar huis.

Trainer Deschodt pakte voor deze voorlaatste wedstrijd van het jaar met een verrassende en onuitgegeven ploegopstelling uit. Centraal verdediger Ameye werd gebombardeerd tot spits. Een ingreep die mogelijk was doordat verdediger Cordie terug inzetbaar was. Tweede verrassing was de opstelling van Thibault Vandenbussche. De amper 17-jarige middenvelder, zoon van de keepertrainer, maakte zijn debuut en behoorde tot voor kort zelfs niet tot de A-kern. Ook aanwinst Filiz mocht, na twee jaar zonder competitievoetbal, in het slotkwartier terug zijn opwachting maken. Ander opmerkelijk nieuws dat vóór de wedstrijd te rapen viel, was het einde van de samenwerking tussen Rachid Youssfi en de Velodroom-formatie. Volgens de enen een financiële kwestie, volgens anderen wegens de h...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!