Doelman Ovono van KV Oostende krijgt eigen fanclub

Redactie KW

Didier Ovono weet zich voortaan gesteund door een eigen fanclub in Oostende.

Tussen pot en pint hebben enkele rasechte KVO-fans in samenwerking met Pascal Devriendt een fanclub opgericht in Café Twilight. KVO-doelman Didier Ovono en spits Laurent Depoitre worden peter. De fanclub krijgt dan ook de logische naam van ‘De Zwarte Panter’. De eerste initiatieven van de fanclub gebeuren in samenwerking met enkele ondernemers die de club een warm hart toedragen.

Cocktail met rum en banaan

Pascal Devriendt pakt in de Twilight uit met een Didier Ovono-cocktail met rum, banaan en kokosnoot. In hamburgerrestaurant Cook & Roll kan je dan weer een heuse Ovono-burger bestellen met kip, moambesaus, bakbananen en maniok. Cartoonist Bart Simoens alias Seamoose ontwierp een leuk logo voor de fanclub, dat straks wellicht ook het T-shirt zal versieren. Er komen ook exclusieve maskers van de doelman.

De fanclub heeft ook een facebookpagina opgericht. De pagina behaalde op korte tijd 800 likes. “We willen er geen slapende groep van maken. Didier Ovono heeft een contract getekend voor drie jaar. We zijn van plan om samen met onze cocktail en onze burger er drie spetterende en lekkere jaren van te maken met de fanclub”, zegt initiatiefnemer Timmy Van Assche.

(FRO)