Doelman Dimitri Verhulst verlaat Winkel Sport en keert terug naar OMS Ingelmunster

Dimitri Verhulst in actie bij Winkel Sport. © VDB VDB
Wouter Vander Stricht

Dimitri Verhulst, sinds drie seizoenen de keeper bij Winkel Sport, keert terug naar het Brigandsstadion waar het allemaal voor hem begon. Volgend seizoen staat hij onder de lat bij OMS Ingelmunster. “Het voelt wel een beetje als thuiskomen, al heb ik het bij Winkel ook naar mijn zin. Ik zal me hier de laatste maanden dan ook nog volledig geven.”

Winkel Sport startte wat laat met de contractbesprekingen en Dimitri Verhulst raakte al wat nerveus. Temeer ook omdat zijn ‘oude club’ Ingelmunster interesse toonde. Afgelopen zaterdag werd Verhulst nog bij WSP-sponsor Geert Cool ontboden, daarvoor was hij al eens zijn oor te luister gaan leggen in Ingelmunster. “Ik heb beide voorstellen goed tegenover elkaar afgewogen, makkelijk was het niet, maar uiteindelijk is de keuze op Ingelmunster gevallen. Ik voel inderdaad nog altijd een band met de club.” Toen de Winkel Sport enkele jaren geleden in Ingelmunster ging spelen, scandeerden de fans er nog zijn naam.

Dimitri Verhulst (32) heeft er al een mooie carrière op zitten. Als jonge snaak kwam hij in doel bij KSV Ingelmunster, maakte de fusie mee met Harelbeke, trok dan naar Waasland, waar hij vlak voor de fusie met SK Beveren vertrok naar KSV Roeselare. Hij keepte dus heel wat jaren in tweede klasse, de jongste twee seizoenen in derde klasse bij Winkel Sport.

Nieuwe doelman of jong duo ?

Het is nu afwachten of Winkel Sport op zoek gaat naar een nieuwe eerste doelman of als het verder gaat met het jonge duo Gauthier De Smet en Jordy Mervilde.

Afgelopen weekend tekenden verdediger Felix Reuse en middenvelder Vincent Bostoen al bij bij Winkel Sport.