Dieter Yde en Gunther Vanaudenaerde verlengen ook bij Winkel Sport

20/03/17 om 15:02 - Bijgewerkt om 15:19

Winkel Sport heeft spits Dieter Yde en kapitein Gunther Vanaudenaerde een nieuw contract gegeven. Zo blijft het geraamte van de ploeg ook volgend seizoen overeind.

Dieter Yde en Gunther Vanaudenaerde verlengen ook bij Winkel Sport

Gunther Vanaudenaerde, hier afgelopen weekend tegen Aalst. Hij zette in die match al zijn zesde elfmeter van het seizoen om. © VDB

Achterin tekende eerder al doelman Sven Dhoest, linksachter Rens Verhooghe en het centrale duo Mathias Velghe en Felix Reuse. Daar komt nu ook nog kapitein Gunther Vanaudenaerde bij. Dat wil dus zeggen Winkel Sport in principe volgend seizoen met een ongewijzigde verdediging door het leven kan.

Neem daar bij dat ook verdedigende middenvelders Masis Voskanian en Aaron Vandendriessche hun krabbel zetten en ook Aaron Vanfleteren, de man die daarvoor de lijnen moet uitzetten, al bijtekende.

Dieter Yde houdt hier Karsten Delrue van KFC Izegem af.

Dieter Yde houdt hier Karsten Delrue van KFC Izegem af. © VDB

Maar in feite kan trainer Danny Lavens ook een voorhoede met oude bekenden opstellen. Flankaanvallers Seid Khiter en Benjamin Lutun kwamen al eerder tot een overeenkomst, nu ook diepe spits Dieter Yde.

Voorlopig is er al één nieuwkomer die zal dingen naar een plaats in de basis : middenvelders Nicolas Tamsin. Een van de sterkhouders van leider R. Knokke FC.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!