Dan toch niet naar Anderlecht: Bellegemse liefhebbersclub strikt Hein

Feest bij Standard de Jeunesse: Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe coach. © edb
Redactie KW

In een ludiek filmpje kondigt Standard de Jeunesse, een Bellegemse voetbalclub die uitkomt in het liefhebbersvoetbal VLVB, de laatste twist in de trainerssage rond Hein Vanhaezebrouck aan. Al lijken de beelden toch een klein beetje gedateerd.

Eerder pakte Standard de Jeunesse al uit met een indrukwekkende Haka, maar voor de aankondiging van hun nieuwe trainer trokken de Bellegemnaren alle registers open. Niemand minder dan Hein Vanhaezebrouck wordt volgens hun laatste video de nieuwe coach. Met een geel-zwarte clubsjaal om de nek, pept Hein zijn SdJ-spelers op voor en tijdens een wedstrijd. Omdat het niet meteen goed loopt, moet een zichtbaar geënerveerde Vanhaezebrouck streng ingrijpen.

De Bellegemse liefhebbersclub zit dus zeker niet om een knipoogje verlegen. Vraag is of Hein Standard de Jeunesse dit seizoen naar de prijzen kan leiden. De club staat momenteel achtste in de eerste provinciale van het zaterdagvoetbal in VLVB. In vijf matchen werd twee keer gewonnen. Komend weekend trekken de Bellegemse boys naar Ingooigem.

Standard de Jeunesse Bellegemhttps://www.facebook.com/sdj2002/https://www.facebook.comFacebook1281

Hein VHZB naar SdJ Bellegem

UPDATE: onverwachte wending in #coachsoap. Hein #Vanhaezebrouck #VHZB niet naar #RSCA #Anderlecht maar naar #SdJ #Bellegem!

Geplaatst door Standard de Jeunesse Bellegem op dinsdag 3 oktober 2017

video1.0https://www.facebook.com/sdj2002/videos/1757618540923154/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier