Dames Club Brugge verliezen met 0-3 van Ajax

Door de nederlaag zakt Club drie plaatsen in het klassement, maar het blijft de derde Belgische ploeg in de stand.

De dames van Club Brugge schoten zichzelf al na één minuut in de voet door veel te slap te verdedigen bij de eerste aanval van Ajax: 0-1. Nadien was Ajax de betere ploeg en kreeg het enkele kansen. Club werd echter niet weggespeeld en kon dreigen via Sophie Mannaert en Jassina Blom.

Counters

Na de rust moest Club herschikken na de blessure van Nicky Van den Abbeele, maar het nam het verrassend genoeg de wedstrijd in handen. De steriele druk leidde echter niet tot grote kansen en Ajax loerde op de counter. Club ging het laatste kwartier op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg het deksel op de neus. Ajax won oververdiend met 0-3 en blijft aan de leiding.