Dames Club Brugge B zetten hun reeks monsterscores door

Na de 0-9 vorige week tegen Sinaai mocht de jonge ploeg van trainster Evie Beyers zaterdag optreden op eigen veld. Ze ontvingen Zulte Waregem B.

De eerste 10 minuten werd gezocht naar het juiste tempo. De eerste goal viel in de 13de minuut, door Celine Vandekerckhove. Vanaf dan kwamen de bezoekers maar weinig in de omgeving van de Brugse doelvrouw Jana Vanhauwaert. Tegen de half-time stond er 5 – 0 op het scorebord. De thuisploeg startte met nagenoeg dezelfde ploeg, op éé vervanging na, aan de tweede helft. Na 20 seconden scoorde Celine Vandekerckhove al. De Brugse meisjes vonden dat een score als vorige week wel mooi zou staan en zo maakten ze nog goals tot 9- 0. Eens die op het bord vond Sharon Desaever dat de 10 – 0 ook niet zou misstaan en maakte ze dit doelpunt.

Eerste plaats

Door die zege staat Club Brugge op de eerste plaats in het klassement gevolgd door een andere West-Vlaamse ploeg, Egem. De stadsgenotes van Cerkel bengelen onderaan het klassement met nog 0 punten.

Volgende week ligt de competitie even stil om daarna de draad weer op te nemen in Louwel. (WVG)

Doelpunten : 13′ Vandekerckhove Celine (1 – 0), 18′ Scherrens Anne-Lore (2 – 0), 19′ Vandekerckhove Celine (3 – 0), 31′ Vandekerckhove Celine (4 – 0), 35′ Vandekerckhove Celine (5 -0), 46′ Vandekerckhove Celine (6 – 0), 48′ Vandekerckhove Celine (7 – 0), 56′ Traas Danielle (8 – 0), 65′ Oosterlinck Emma (9 – 0), 90′ Desaever Sharon (10 – 0).