Dames Club Brugge B blijven overwinningen opstapelen

De dames van Club Brugge B behaalden in Louwel hun derde opeenvolgende zege van het seizoen.

Voor de derde speeldag moesten de dames van Club Brugge B dit keer naar Louwel. De thuisploeg startte meteen met hoge druk op de Brugse defensie, maar na 10 minuten begon de thuisploeg al te verzwakken, mede door de zomerse temperaturen. Na 11 minuten kon de ploeg het eerste doelpunt scoren. Via een verdedigster van Louwel en de keepster belandde de bal tegen de netten.

De thuisploeg kwam toch nog enkele malen gevaarlijk dicht bij een doelpunt maar de doelvrouw Jana Van Hauwaert kon haar netten balvrij houden. De tweede helft werd aangevat met enkele vervang speelsters van jeugdige leeftijd. Ook de verdediging van Louwel leek nu een burcht maar acht minuten voor tijd kon men toch een doorbraak forceren, wat resulteerde in een derde doelpunt. In de extra tijd werd nog een goal toegevoegd wat de eindstand op 0-4 bracht.

De Brugse dames speelden al drie wedstrijden zonder enig tegendoelpunt en scoorden zelf al 23 keer. Mede daardoor staat men aan de leiding in de competitie. Volgende week zaterdag spelen de meisjes hun wedstrijd om 14.30 uur in Aalter tegen Wezemaal.