Contractverlengingen bij Winkel Sport (Reuse en Bostoen) en KFC Izegem (Pyck)

© VDB
Redactie KW

Derdeklassers Winkel Sport en KFC Izegem maken werk hun kern voor volgend seizoen. Dat resulteerde afgelopen weekend in de contractverlengingen van Vincent Bostoen en Felix Reuse bij Winkel Sport en van Ruben Pyck bij KFC Izegem.

KFC Izegem deed afgelopen weekend een uitstekende zaak door Acrenoise met 3-1 naar huis te sturen. Ruben Pyck draafde in die wedstrijd weer op als flankverdediger, maar kan ook in de aanval uitgespeeld worden. De polyvalente speler tekende voor een jaar bij, vorig seizoen was hij nog actief bij SK Deinze, daarvoor bij KM Torhout.

Bij Winkel Sport kwamen de besprekingen wat traag op gang. Na eerst Bejamin Lutun en Rens Verhooghe, later Mathias Velghe en Dieter Yde, was het nu de beurt aan het duo Vincent Bostoen en Felix Reuse om bij te tekenen.

Contractverlengingen bij Winkel Sport (Reuse en Bostoen) en KFC Izegem (Pyck)
© VDB

Vincent Bostoen is al jarenlang een vertrouwd gezicht op het middenveld van Winkel Sport en lijkt onverslijtbaar. Hij is al 36 jaar, maar met zijn puntgave traptechniek en zijn beklijvende inzet voor het team blijft hij erg waardevol voor de club. Hij kwam dit seizoen al 23 keer aan de aftrap en startte één keer op de bank. Hij scoorde ook al drie keer, waaronder de 1-0 afgelopen weekend tegen Olsa Brakel.

Contractverlengingen bij Winkel Sport (Reuse en Bostoen) en KFC Izegem (Pyck)
© VDB

Ook Felix Reuse blijft langer bij Winkel Sport. De 26-jarige kan zowel in de verdediging als op het middenveld uitgespeeld worden. Hij kwam in het tussenseizoen over van Rac. Mechelen, daarvoor speelde hij onder meer voor VVCoxyde.

(WVS)