Contractverlengingen bij KFC Izegem en Winkel Sport

Lauden Hugelier is ook volgend seizoen nog speler van KFC Izegem. © VDB
Redactie KW

Heel wat transfergeruchten, maar ook spelers die hun contract bij hun huidige club verlengen. Dat is het geval voor Vandoorne en Hugelier bij KFC Izegem en Yde en Velghe bij Winkel Sport. De derdeklassers maken dus werk van hun kern voor volgend seizoen.

Bij KFC Izegem tekenden enkele spelers voor dit seizoen een tweejarig contract. Maar Olivier Verstraete maakte niettemin een transfer, waardoor KFC Izegem besloot om ook met de andere jongens die in het bezit zijn van een twee seizoenen overspannende verbintenis rond tafel te gaan.

Eerder gaf Stijn De Deygere zijn woord om zijn termijn uit te doen, nu volgden ook Wim Vandoorne en Lauden Hugelier. Ook Honour Gombami en Arne Scheldeman tekenden al bij. Aan inkomende zijde vielen al de namen van Gwenny Opbrouck (SCT Menen) en Karsten Delrue (FC Gullegem) te noteren.

Dieter Yde tekende net als Matthias Velghe (in de achtergrond) bij.
Dieter Yde tekende net als Matthias Velghe (in de achtergrond) bij.© VDB

Enkele kilometers verderop bij Winkel Sport voorlopig nog geen nieuwe namen. Maar nadat sterkhouders Rens Verhooghe en Benjamin Lutun eerder al snel hun krabbel zetten, kwamen nu ook Dieter Yde en Mathias Velghe tot een verlengde overeenkomst. Dieter Yde kwam afgelopen weekend overigens weer aan de aftrap, nadat klierkoorts hem een tijdlang van de velden hield.

(WVS)