Zoon van ex-Clubspeler zorgde er mee voor dat Oulare bij Watford belandde

Obbi Oulare met zijn nieuwe clubshirt. © Watford FC
Redactie KW

Nieuwbakken Watford-spits Obbi Oulare is op de website van de ‘Hornets’ nog even teruggekomen op zijn transfer naar de Premier League. “Mijn vriend Tom Rosenthal, op dit moment actief bij tweedeklasser Queens Park Rangers, heeft mij niets dan goeds verteld over Watford.”

“Ik ben heel blij om voor Watford te spelen”, opende de ex-aanvaller van Club Brugge op de website van de ‘Hornets’. “De Premier League is de beste competitie ter wereld en ik droom van jongsafaan al om hier te spelen.”

Ronny Rosenthal

Zoon van ex-Clubspeler zorgde er mee voor dat Oulare bij Watford belandde

Oulare gaf mee dat hij voor de transfer de Belgische ex-Watfordspeler Tom Rosenthal (die ook een tijdje bij Zulte Waregem speelde) had gecontacteerd om iets meer te weten te komen over de Engelse promovendus. “Mijn vriend van bij de nationale jeugdelftallen, Tom Rosenthal, speelde in de jeugdacademie van Watford en zijn vader, Ronny Rosenthal (die in zijn topjaren ook een hele tijd bij Club Brugge de dienst uitmaakte, red), speelde hier in het eerste elftal. Ik heb Tom dus gebeld om een beetje extra info te krijgen over Watford. Hij zei dat een geschikte club was voor mij, een familieclub. Maar het is niet enkel op aanraden van Tom Rosenthal dat ik hier beland ben. Zijn positieve woorden hebben geholpen, maar ik volg zelf de Premier League ook op de voet. Ik bekijk veel wedstrijden en ik ken al veel spelers. Dus ik wist al wel dat Watford een goede club was.”

De transfer kwam ook voor de jonge spits een beetje als een verrassing. “Ik was van plan om nog één à twee jaren in België te blijven, maar de situatie veranderde snel en ik moest een beslissing nemen. Ik kijk er al naar uit om na de interlandbreak mijn teammaats te ontmoeten. Hopelijk volgt mijn eerste wedstrijd snel.”

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier