"We hopen op een echte Cupmatch"

18/03/16 om 14:26 - Bijgewerkt om 14:27

Zondag wordt in het Koning Boudewijnstadion de finale van de Crocky Cup, zeg maar de Beker van België, afgewerkt. Daarin staan Club Brugge en Standard Luik tegenover elkaar. Meteen een heruitgave van 2007, toen won blauw-zwart met 1-0. "Ook nu heeft Club de beste papieren", zegt Ronny Verhue. "Daar zou ik toch zo zeker niet van zijn", vult Woody Tandt aan. "We hebben zondag bij het mislopen van play-off 1 een tik gekregen, maar we zijn gretig. Zondag willen we een prijs pakken."

Zowel Club Brugge als Standard Luik zijn twee echte Cupploegen. Blauw-zwart speelde al zeventien finales waarvan elf met succes. Dat maakt de ploeg van Michel Preud'homme de Belgische recordhouder. Standard Luik speelde al vijftien finales en kon zes keer de beker in de lucht steken. Wie dat zondag mag doen, valt af te wachten. Een ding is zeker : de teams zullen worden voortgestuwd door twee strijdlustige supporterslegionen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!