"We gaan voor de beker en de titel"

18/03/16 om 15:26 - Bijgewerkt om 15:26

Het gezin van Christine Proot en Stefaan Bultinck uit de Vissersstraat draagt blauw-zwart in het hart. Meer nog, Christine en de kinderen Kijari, Dario en Kirby missen zo goed als geen enkele thuismatch. "De finale van de beker zullen we op 't Zand in Brugge volgen. We willen de sfeer proeven en later op de avond de spelers met de beker kunnen groeten", zegt mama Christine.

"Ons hele gezin is Clubsupporter in hart en nieren. Het begon allemaal toen onze oudste dochter af en toe naar een match meeging met Patrick Vanhooren. Kelsy woont intussen niet meer thuis en is nu in feite de enige die niet meer naar Club Brugge gaat kijken", vertelt Christine Proot (44). "We kregen allemaal de microbe te pakken en konden in het begin, dat was in het seizoen 2005-2006, nu en dan een abonnement gebruiken van Patrick. Ook heb ik in die periode losse tickets gewonnen via de computer. Nu hebben we drie abonnementen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!