"Waar ik ook op reis ga, overal neem ik mijn grote 'Bruges till I die'-vlag mee"

18/03/16 om 14:59 - Bijgewerkt om 14:59

Marc Moerman draagt zijn jarenlange liefde voor Club Brugge over heel Europa uit. Overal waar de Kanegemnaar zijn tenten opslaat, hangt hij ook zijn tweekleurige lap stof met als opschrift 'Bruges till I die' uit. "Ik ben ongelooflijk trots op mijn vlag die al menige tv-uitzending heeft gehaald. Alle handtekeningen van de spelers en sportieve staf staan erop die Club elf jaar geleden voor de laatste keer kampioen hebben gemaakt", mijmert Marc.

De streek van Tielt telt niet weinig Clubfans. Marc Moerman is een van hen en dat blijkt geen toeval te zijn. "Mijn vader was twintig jaar abonnee toen blauw-zwart nog op De Klokke voetbalde. Hij supporterde erg gepassioneerd en bij mij is dat niet anders. Club Brugge is een familie-aangelegenheid, want ik heb ook mijn oudere broer Martin over de streep getrokken om een abonnement te nemen in Jan Breydel. Bij thuiswedstrijden zitten we steevast naast elkaar in de Noordtribune."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!