Vrienden Niels (Club Brugge) en Fallon (Standard) kijken uit naar bekerfinale

18/03/16 om 00:00 - Bijgewerkt om 15:51

Zondag wordt in het Koning Boudewijnstadion de finale van de Croky Cup, zeg maar de Beker van België, afgewerkt. Daarin staan Club Brugge en Standard tegenover elkaar. Meteen een heruitgave van 2007 en toen won blauw-zwart met 1-0. "Zij wonnen toen, nu is het aan Standard om de beker te pakken", aldus Fallon Bossier, een grote fan van de Rouches. "Blijf maar verder dromen", stelt Niels Lesaffre, die blauw-zwart in zijn hart draagt. Beiden komen heel goed overeen, behalve als het over voetbal gaat...

Café 't Kapittel in Wervik is het stamcafé van zowel Fallon Bossier (27) grote fan van Standard Luik als Niels Lesaffre (22) trouwe supporter van Club Brugge. Samen een pintje drinken, een feestje bouwen of naar het voetbal kijken : ze doen het daar vaak samen met hun vrienden. "De uitbater van 't Kapittel is een voetbalfan en supportert voor Club Brugge", vertelt Fallon. "De matchen van Brugge worden daar dan ook standaard getoond. Voor de bekerfinale tussen Standard en Club Brugge zal dat zeker ook het geval zijn."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!