VIDEO Heerlijke sfeer bij doortocht spelersbus Club Brugge

14/05/17 om 16:47 - Bijgewerkt om 17:53

Vanavond ontvangt Club Brugge rivaal Anderlecht in wat de belangrijkste wedstrijd van deze PO I moet worden. Dat de zenuwen strak gespannen staan, behoeft dan ook geen uitleg. De supporters van Club lijken alvast klaar. De spelersbus baande zich rond half vijf een moeizame weg door de mensenmassa.

VIDEO Heerlijke sfeer bij doortocht spelersbus Club Brugge

Op beelden, die circuleren op sociale media, is te zien hoe de blauw-zwarte spelersbus zich door een uitzinnige supportersmeute moet banen. Net als vorig jaar, toen Club thuis tegen Anderlecht de titel binnenhaalde, kregen de spelers dus een warme ontvangst met toeters, bellen, vlaggen en het nodige Bengaals vuur. Vlak voor de aftrap wordt het dan weer uitkijken naar de dubbele tifo die de thuisfans hebben voorzien.


Om 18.00 vanavond wordt Club Brugge - Anderlecht afgetrapt. Bij winst van de Brusselaars pakt Anderlecht twee speeldagen voor het einde van de competitie de titel in eerste klasse. (OV)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!