Tom De Sutter vloog tweemaal tussen Zaventem en Malaga

Redactie KW

De spits van Club Brugge keerde vrijdag terug van een korte vakantie, maar vertrok zaterdagmiddag alweer op winterstage.

Club Brugge geeft de fans een blik op de feestdagen van zijn spelers via de website. Gisteravond kwamen kapitein Timmy Simons en spits Tom De Sutter aan bod. Beide spelers vertrokken na de wedstrijd tegen Lierse vanuit Zaventem naar Malaga. Timmy Simons verbleef amper drie dagen in het nabijgelegen Marbella. “Kort maar krachtig, het was toppie”, aldus de kapitein, die oudejaar in België vierde en op 1 januari aanwezig was op de veldrit in Baal.

“Klaar om er in Sotogrande in te vliegen”

Tom De Sutter daarentegen bleef tot vrijdag op Spaanse bodem. “Voor ons was het een weekje naar Marbella in een appartement-hotel”, vertelt hij op de website. “Het was genieten van de Spaanse herfsttemperaturen die rond de 18 graden schommelden. We beleefden er een leuke tijd. Ik voel me helemaal klaar om er vanaf zondagmorgen, tijdens de eerste training in Sotogrande, in te vliegen.”

De spits bleef echter niet in Spanje, maar reisde eerst terug naar het thuisfront. “We keerden op 2 januari terug, maar ik had net zo goed in Spanje mijn maats kunnen opwachten. Dat wou ik mijn vrouwtje niet aandoen. We hadden te veel bagage mee om haar dat volledig alleen te laten doen. Twee keer Malaga-België in één dag tijd : het moet kunnen.”

(AD – Foto Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier