Thomas Meunier: “Ik dacht dat we opnieuw op de goede weg waren”

© BELGA
Redactie KW

Thomas Meunier zorgde in het Europa League-duel van donderdagavond tussen Club Brugge en Midtjylland voor de mooiste treffer van de avond.

Zijn knal in de bovenhoek bleek echter onvoldoende om punten te pakken tegen de Deense kampioen, Club ging op eigen veld met 1-3 onderuit.

Meunier begon op de bank en kwam in de 70e minuut – bij een 0-2 stand – Davy De fauw vervangen. Vier minuten later werd het zelfs 0-3, Meunier milderde met een schitterende knal. “Toch is dit balen”, meldde de flankverdediger achteraf. “Ik dacht na we na onze drie opeenvolgende zeges (tegen Waasland-Beveren, Patro Eisden Maasmechelen en Lokeren, nvdr.) nochtans opnieuw op de goede weg waren, maar dit is toch een klap.”

Ik vond ons vandaag niet enorm slecht spelen, maar echt lekker liep het niet. We speelden een goede eerste en een slechte tweede helft. Stilstaande fases nekken ons, ook als wisten we goed genoeg dat we daar extra voor moesten uitkijken”, sakkerde Meunier.

Na de nul op zes tegen Napoli en Midtjylland moet Club in zijn derde groepswedstrijd in de Europa League – op 22 oktober in Polen tegen het eveneens puntenloze Legia Warschau – vol aan de bak. “Daar moeten we absoluut iets rapen. Verliezen we daar, wordt het wel echt bijzonder lastig”, klonk het.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier