Thomas Meunier: “Fans hadden ons over de streep kunnen trekken”

© BELGA
Redactie KW

Club-rechtsachter Thomas Meunier had donderdag op zijn rechterflank zijn handen vol met de Marokkaanse Belg Omar El Kaddouri, op de vijfde speeldag in groep D van de Europa League en dus kon de Rode Duivel niet te veel stilstaan bij de lege tribunes in het stadion.

“Ik was helemaal geconcentreerd op het spel, dus ik heb niet te veel aan de omstandigheden kunnen denken. De steun van het publiek had ons wel iets extra kunnen geven op jacht naar de gelijkmaker”, vertelde de Ardennees na de wedstrijd.

Dankzij de 1-0 nederlaag van Midtjylland in Warschau heeft blauw-zwart zijn lot nog in eigen handen in groep D. Om Europees te overwinteren moet Club dan over twee weken wel winnen in Denemarken. “Het belangrijkste is dat we nog kans maken. We moeten in Midtjylland tonen dat we beter zijn en die 1-3 thuisnederlaag uit de heenwedstrijd goedmaken. Vandaag was het gewoon net niet goed genoeg.”

Vandaag was het gewoon net niet goed genoeg

Ook aanvaller Jelle Vossen had liever voor een vol stadion gespeeld. “We hebben ervoor gevochten, maar Napoli was echt sterk. Met ons publiek erbij hadden we misschien wel meer kunnen doen”, besloot de Limburger.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier