Standard-doelman moet Horvath beconcurreren, Storm wordt uitgeleend

© BELGA
Redactie KW

Club Brugge heeft zich versterkt met Guillaume Hubert, de 23-jarige doelman van Standard. Hij zou vandaag, vrijdag medische testen afleggen en tekenen voor vier jaar.

Het Nieuwsblad schrijft vrijdag dat Guillaume Hubert, bij Standard doublure voor Jean-François Gillet, de overstap maakt naar Club Brugge. De 23-jarige keeper wilde al langer weg bij de Luikenaars en zou in Brugge de strijd moeten aangaan met Ethan Horvath. Sebastien Bruzzese lijkt, na een uitleenbeurt bij STVV vorig seizoen, te vertrekken naar KV Kortrijk terwijl de toekomst van Ludovic Butelle bij blauwzwart onduidelijk blijft.

Hubert wordt na German Mera, Elton Acolatse, Erhan Masovic en Emmanuel Dennis de vijfde zomertransfer van Club. Het nieuws moet door de Bruggelingen wel nog bevestigd worden.

Storm naar OHL

Gisteren raakte ook bekend dat Nikola Storm ook volgend seizoen wordt uitgeleend aan OH Leuven. De 22-jarige flankspeler streek in januari 2017 neer op Den Dreef en zal dus ook volgend seizoen de kleuren van de Leuvenaars verdedigen. Storm is een jeugdproduct van Club Brugge.

(OV)