"Samen in een minibus"

18/03/16 om 16:01 - Bijgewerkt om 16:01

Club-supporter Wouter Deruwe (33) heeft een spannend weekend voor de boeg. Samen met zijn vrienden trekt hij zondag met een minibus richting Brussel om er de bekerfinale van Club Brugge tegen Standard Luik mee te maken. Helemaal overtuigd van winst is hij niet, maar als ze winnen, volgt er sowieso een feestje tot in de late uren.

Club Brugge heeft zich afgelopen zondag tot winnaar van de reguliere competitie kunnen kronen, waardoor het als leider play-off I aanvat, terwijl Standard Luik uit de play-off I gevallen is. De favoriet voor winst in de bekerfinale is dus overduidelijk Brugge, al is Wouter Deruwe, al sinds jaar en dag fan van de West-Vlaamse voetbalclub, er toch niet helemaal gerust in. "Club Brugge is sowieso de betere ploeg van de twee, maar het is niet voor niets dat Standard eveneens in de finale staat. Ik ben er zeker niet gerust in. Standard staat bekend voor zijn vurige supporters en zij zullen zoals altijd de ploeg enorm aanmoedigen. Daarenboven zullen de spelers van Standard omwille van de ontgoocheling van vorig weekend er nog meer op gebrand zijn om de beker te winnen. Het zal dus ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!